Luc De Vos wordt veelal 'internetpionier' genoemd omdat hij een stevige hand had in de oprichting, ontwikkeling en internationalisering van bekende ict-firma's: Eunet & Eunet International, PING, Planet Internet, MediRing, Stepstone en de Neo Group.

Hij wordt nu voorzitter van de raad van bestuur bij ADAM Software. Dat ontstond in 2005 uit de samenwerking van Dirk Noppe en Pieter Casneuf en de bestaande activiteiten van Alfaprint. Het bedrijf is gespecialiseerd in "digital asset management" (kortweg DAM). Dat is de verzamelnaam voor het beheer van digitale informatie, bestanden en processen, die hun weg niet vinden in de klassieke erp-systemen. Het bedrijf heeft grote klanten als Microsoft, Inbev, Lego en Sanoma.

Luc De Vos wordt veelal 'internetpionier' genoemd omdat hij een stevige hand had in de oprichting, ontwikkeling en internationalisering van bekende ict-firma's: Eunet & Eunet International, PING, Planet Internet, MediRing, Stepstone en de Neo Group. Hij wordt nu voorzitter van de raad van bestuur bij ADAM Software. Dat ontstond in 2005 uit de samenwerking van Dirk Noppe en Pieter Casneuf en de bestaande activiteiten van Alfaprint. Het bedrijf is gespecialiseerd in "digital asset management" (kortweg DAM). Dat is de verzamelnaam voor het beheer van digitale informatie, bestanden en processen, die hun weg niet vinden in de klassieke erp-systemen. Het bedrijf heeft grote klanten als Microsoft, Inbev, Lego en Sanoma.