Isabel heeft een vervanger gevonden voor Luc Verhelst. De 40-jarige Luc Neysens ruilt Dacentec voor een job als coo bij de dienstenleverancier in de financiële sector.

Blijkbaar was het niet zo'n sinecure om een vervanger te vinden voor Luc Verhelst. De voorzitter van de MIT-Club ruilde begin dit jaar al Isabel voor een topjob bij het European Medicines Agency in Londen.

Luc Neysens komt van Dacentec waar hij coo en vice president infrastructuur was. Dacentec is een start-up van Kristof De Spiegeleer. Ceo is Jo Van Gorp (ex-Level 3 en Telenet). Eind vorig jaar nam Belgacom een minderheidsparticipatie in het bedrijf.

Luc Neysens heeft al vele waters doorzwommen. Zo was hij werkzaam bij Proximus, het Nederlandse Ben (een toenmalige dochter van Belgacom), Base, Telenet, Meucci, LCC en Ericsson.

Isabel heeft een vervanger gevonden voor Luc Verhelst. De 40-jarige Luc Neysens ruilt Dacentec voor een job als coo bij de dienstenleverancier in de financiële sector. Blijkbaar was het niet zo'n sinecure om een vervanger te vinden voor Luc Verhelst. De voorzitter van de MIT-Club ruilde begin dit jaar al Isabel voor een topjob bij het European Medicines Agency in Londen.Luc Neysens komt van Dacentec waar hij coo en vice president infrastructuur was. Dacentec is een start-up van Kristof De Spiegeleer. Ceo is Jo Van Gorp (ex-Level 3 en Telenet). Eind vorig jaar nam Belgacom een minderheidsparticipatie in het bedrijf. Luc Neysens heeft al vele waters doorzwommen. Zo was hij werkzaam bij Proximus, het Nederlandse Ben (een toenmalige dochter van Belgacom), Base, Telenet, Meucci, LCC en Ericsson.