Luc Schulze komt aan het hoofd van het Belux-filiaal van de Nederlandse ict-distributeur.

Schulze (49) heeft uitgebreide verkoopervaring, binnen en buiten de ict-sector. Hij werkte in het verleden onder meer bij Canon, Versatel en Tech Data. Nadien stapte hij over naar energieleverancier Essent, om er de sales & marketing te leiden. Van 2009 tot eind 2010 leidde hij zonnepanelenbedrijf SolarTotal.

Schulze heeft als doel gekregen om Copaco marktleider te helpen worden in de Benelux. Hij wil daarbij vooral focussen op groei in de zakelijke markt, daar waar Copaco tot dusver vooral sterk stond in de retail.

Sinds begin dit jaar is Copaco ook distributeur van HP-pc's. Daarvoor sloot het bedrijf een overeenkomst met de HP Personal Systems Group.

Luc Schulze komt aan het hoofd van het Belux-filiaal van de Nederlandse ict-distributeur. Schulze (49) heeft uitgebreide verkoopervaring, binnen en buiten de ict-sector. Hij werkte in het verleden onder meer bij Canon, Versatel en Tech Data. Nadien stapte hij over naar energieleverancier Essent, om er de sales & marketing te leiden. Van 2009 tot eind 2010 leidde hij zonnepanelenbedrijf SolarTotal. Schulze heeft als doel gekregen om Copaco marktleider te helpen worden in de Benelux. Hij wil daarbij vooral focussen op groei in de zakelijke markt, daar waar Copaco tot dusver vooral sterk stond in de retail. Sinds begin dit jaar is Copaco ook distributeur van HP-pc's. Daarvoor sloot het bedrijf een overeenkomst met de HP Personal Systems Group.