Luc Verhelst wordt de nieuwe chief operations officer bij de financiële dienstenleverancier Isabel. Tot voor kort was hij de cio van Truvo.

Luc Verhelst komt aan het hoofd van de nieuwe afdeling operations. Die moet bij Isabel vooral de betrouwbaarheid van de toepassingen en de beschikbaarheid van de infrastructuur garanderen. De financiële sector verwacht een verdubbeling van het elektronisch betaalverkeer tegen 2015.

Luc Verhelst studeerde computerwetenschappen aan de VUB. Van 1983 tot 1990 was hij als projectleader aan de slag bij het Belgisch leger. Daar werd hij weggeplukt door Kind en Gezin waar hij het volledige it-platform hertekende. Door Data News werd hij daarvoor in 1996 gelauwerd als 'IT manager van het jaar'.

Na een korte overstap bij Euroclear, koos Luc Verhelst opnieuw voor Kind en Gezin. In 2001 werd hij als cio aangetrokken door Christelijke Mutualiteit LCM, maar na 4 jaar koos hij voor Fortis als director information risk management. Sinds mei 2007 was hij te vinden als cio bij Truvo. Luc Verhelst is tevens voorzitter van de Belgische MIT-Club, een erg actieve vereniging van cio's en it-verantwoordelijken.

Luc Verhelst wordt de nieuwe chief operations officer bij de financiële dienstenleverancier Isabel. Tot voor kort was hij de cio van Truvo. Luc Verhelst komt aan het hoofd van de nieuwe afdeling operations. Die moet bij Isabel vooral de betrouwbaarheid van de toepassingen en de beschikbaarheid van de infrastructuur garanderen. De financiële sector verwacht een verdubbeling van het elektronisch betaalverkeer tegen 2015. Luc Verhelst studeerde computerwetenschappen aan de VUB. Van 1983 tot 1990 was hij als projectleader aan de slag bij het Belgisch leger. Daar werd hij weggeplukt door Kind en Gezin waar hij het volledige it-platform hertekende. Door Data News werd hij daarvoor in 1996 gelauwerd als 'IT manager van het jaar'. Na een korte overstap bij Euroclear, koos Luc Verhelst opnieuw voor Kind en Gezin. In 2001 werd hij als cio aangetrokken door Christelijke Mutualiteit LCM, maar na 4 jaar koos hij voor Fortis als director information risk management. Sinds mei 2007 was hij te vinden als cio bij Truvo. Luc Verhelst is tevens voorzitter van de Belgische MIT-Club, een erg actieve vereniging van cio's en it-verantwoordelijken.