Luc Vervoort, de directeur van Juniper Enterprise, gaat aan de slag bij Talk & Vision, gespecialiseerd in videoconferentie. Hij wordt er development manager Europe.

De 45-jarige Luc Vervoort moet vooral de managed services van Talk & Vision in Europa uitbreiden. De specialist in videoconferentie biedt diensten aan op basis van oplossingen van Polycom en Tandberg-Cisco. Talk & Vision is voor 51% in handen van KPN. Het Belgisch filiaal bevindt zich in Haasrode, bij Leuven.

Luc Vervoort begon zijn loopbaan bij Cisco maar was de jongste acht jaar te vinden bij Juniper. Vervoort groeide bij Juniper door van country manager tot verantwoordelijke voor de enterprise afdeling Noord-Europa. Het data- en securitybedrijf kondigde trouwens begin dit jaar een samenwerking met Polycom aan.

Luc Vervoort, de directeur van Juniper Enterprise, gaat aan de slag bij Talk & Vision, gespecialiseerd in videoconferentie. Hij wordt er development manager Europe.De 45-jarige Luc Vervoort moet vooral de managed services van Talk & Vision in Europa uitbreiden. De specialist in videoconferentie biedt diensten aan op basis van oplossingen van Polycom en Tandberg-Cisco. Talk & Vision is voor 51% in handen van KPN. Het Belgisch filiaal bevindt zich in Haasrode, bij Leuven.Luc Vervoort begon zijn loopbaan bij Cisco maar was de jongste acht jaar te vinden bij Juniper. Vervoort groeide bij Juniper door van country manager tot verantwoordelijke voor de enterprise afdeling Noord-Europa. Het data- en securitybedrijf kondigde trouwens begin dit jaar een samenwerking met Polycom aan.