Alles automatiseren dat langer dan 90 seconden van je tijd kost. Veel mensen zouden er van dromen - en één programmeur deed het. Als hij na 21.00 uur nog op zijn werkcomputer ingelogd was, kreeg zijn vrouw een sms met een willekeurige reden uit een lijst die hij opgesteld had. Als hij 's ochtends niet op tijd zijn werkcomputer aangezet had, kreeg zijn baas een mailtje dat hij zich niet zo lekker voelt en thuis blijft werken.

De man hackte zelfs het koffiezetapparaat op zijn werk. Na zijn opdracht duurde het 17 seconden voor zijn koffie klaar was. Precies het aantal seconden dat de man onderweg was van zijn bureau naar het apparaat.

De e-mails van klanten werden gefilterd op woorden als "sorry", "probleem" en "hulp nodig". Als die woorden voorkwamen werd automatisch de laatste back-up opnieuw geïnstalleerd en stuurde het systeem een e-mail: "Geen probleem, let de volgende keer goed op".

De collega's van de man kwamen er naar eigen zeggen pas achter toen de man er niet meer werkte. Ze deelden zijn scripts vervolgens op Github.

Wie de man in kwestie is, is niet duidelijk. De code en het verhaal van de man werden in eerste instantie in het Russisch online gezet.

Alles automatiseren dat langer dan 90 seconden van je tijd kost. Veel mensen zouden er van dromen - en één programmeur deed het. Als hij na 21.00 uur nog op zijn werkcomputer ingelogd was, kreeg zijn vrouw een sms met een willekeurige reden uit een lijst die hij opgesteld had. Als hij 's ochtends niet op tijd zijn werkcomputer aangezet had, kreeg zijn baas een mailtje dat hij zich niet zo lekker voelt en thuis blijft werken. De man hackte zelfs het koffiezetapparaat op zijn werk. Na zijn opdracht duurde het 17 seconden voor zijn koffie klaar was. Precies het aantal seconden dat de man onderweg was van zijn bureau naar het apparaat.De e-mails van klanten werden gefilterd op woorden als "sorry", "probleem" en "hulp nodig". Als die woorden voorkwamen werd automatisch de laatste back-up opnieuw geïnstalleerd en stuurde het systeem een e-mail: "Geen probleem, let de volgende keer goed op".De collega's van de man kwamen er naar eigen zeggen pas achter toen de man er niet meer werkte. Ze deelden zijn scripts vervolgens op Github. Wie de man in kwestie is, is niet duidelijk. De code en het verhaal van de man werden in eerste instantie in het Russisch online gezet.