Het Luikse IP Trade, gespecialiseerd in telefonie voor marktzalen, heeft een akkoord gesloten met netwerkreus Cisco Systems. Dat gebeurde tijdens de economische handelsmissie in de Verenigde Staten

IP Trade ontwikkelt en produceert voice-over-ip-communicatieoplossingen, vooral voor marktenzalen. Het akkoord met Cisco bepaalt dat de Luikse vestiging de Cius, een tabletcomputer voor bedrijven, zal uitrusten met de nieuwe toepassing IPTConnect.

IP Trade stelt een dertigtal personen te werk, waaronder 22 in Luik. Het bedrijf rust momenteel zowat 2.000 traders uit in 27 landen en vertegenwoordigt zo ongeveer 1 procent van de wereldwijde markt.

Tijdens de handelsmissie sloot de reissite yourtour.com, een spin-off van het Bergense bedrijf DeciZium, een overeenkomst met de toeristische promotiedienst van de stad Philadelphia.

Bron: Belga

Het Luikse IP Trade, gespecialiseerd in telefonie voor marktzalen, heeft een akkoord gesloten met netwerkreus Cisco Systems. Dat gebeurde tijdens de economische handelsmissie in de Verenigde Staten IP Trade ontwikkelt en produceert voice-over-ip-communicatieoplossingen, vooral voor marktenzalen. Het akkoord met Cisco bepaalt dat de Luikse vestiging de Cius, een tabletcomputer voor bedrijven, zal uitrusten met de nieuwe toepassing IPTConnect. IP Trade stelt een dertigtal personen te werk, waaronder 22 in Luik. Het bedrijf rust momenteel zowat 2.000 traders uit in 27 landen en vertegenwoordigt zo ongeveer 1 procent van de wereldwijde markt. Tijdens de handelsmissie sloot de reissite yourtour.com, een spin-off van het Bergense bedrijf DeciZium, een overeenkomst met de toeristische promotiedienst van de stad Philadelphia. Bron: Belga