Hackersgroepering LulzSec zegt dat ze woensdag een succesvolle aanval op de website van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft uitgevoerd. De site zou enige tijd onbereikbaar geweest zijn.

Hoewel LulzSec claimt een ddos-aanval op de CIA-website te hebben uitgevoerd, wil bij de CIA niemand het nieuws bevestigen. De site was woensdag even onbereikbaar, maar is momenteel weer draaiende.

De hackersgroepering brak eerder al binnen bij de website van de Amerikaanse senaat. Ze stelt dat het de aanvallen voor de lol uitvoert, om de manke beveiliging van websites aan te kaarten.

Hackersgroepering LulzSec zegt dat ze woensdag een succesvolle aanval op de website van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft uitgevoerd. De site zou enige tijd onbereikbaar geweest zijn. Hoewel LulzSec claimt een ddos-aanval op de CIA-website te hebben uitgevoerd, wil bij de CIA niemand het nieuws bevestigen. De site was woensdag even onbereikbaar, maar is momenteel weer draaiende. De hackersgroepering brak eerder al binnen bij de website van de Amerikaanse senaat. Ze stelt dat het de aanvallen voor de lol uitvoert, om de manke beveiliging van websites aan te kaarten.