Ex-directrice van Novell België Lut Wilms heeft haar nieuwe carrièrestap beet. Ze kan aan de slag als Agent Network Director bij de Belgisch-Franse it-dienstverlener Econocom.

Na het opdoeken van Novell België als zelfstandige entiteit - de vestiging werd ondergebracht in de structuur Novell Benelux - was er voor de Belgische country manager Lut Wilms geen plaats meer. Zij bleef er toen zelf rustig bij en benadrukte dat ze op zoek ging naar een nieuwe leidende functie in de it-sector.

Die heeft ze nu beet. Econocom viste Wilms op en geeft haar een plaats als Agent Network Director. In die hoedanigheid is ze vanaf 1 september verantwoordelijk voor de samenwerking met Econocoms verkoopagenturen en de verdere ontwikkeling van het verkoopnetwerk. In een eerste fase zal Wilms de relaties onderhouden met een tiental agenturen. Het algemene doel is, zo klinkt het bij Econocom, om de commerciële groei in het gehele netwerk en per agent te versnellen.

Vóór haar passage bij Novell België was Wilms verantwoordelijk voor de indirecte verkoop bij CA en Intel. Ze leidde ook serviceprovider PSINet (overgenomen door Cogent Communications) in België. Lutgart Wilms studeerde Economische Wetenschappen aan de VLEKHO, met een specialisatie in internationale betrekkingen.

Ex-directrice van Novell België Lut Wilms heeft haar nieuwe carrièrestap beet. Ze kan aan de slag als Agent Network Director bij de Belgisch-Franse it-dienstverlener Econocom. Na het opdoeken van Novell België als zelfstandige entiteit - de vestiging werd ondergebracht in de structuur Novell Benelux - was er voor de Belgische country manager Lut Wilms geen plaats meer. Zij bleef er toen zelf rustig bij en benadrukte dat ze op zoek ging naar een nieuwe leidende functie in de it-sector. Die heeft ze nu beet. Econocom viste Wilms op en geeft haar een plaats als Agent Network Director. In die hoedanigheid is ze vanaf 1 september verantwoordelijk voor de samenwerking met Econocoms verkoopagenturen en de verdere ontwikkeling van het verkoopnetwerk. In een eerste fase zal Wilms de relaties onderhouden met een tiental agenturen. Het algemene doel is, zo klinkt het bij Econocom, om de commerciële groei in het gehele netwerk en per agent te versnellen. Vóór haar passage bij Novell België was Wilms verantwoordelijk voor de indirecte verkoop bij CA en Intel. Ze leidde ook serviceprovider PSINet (overgenomen door Cogent Communications) in België. Lutgart Wilms studeerde Economische Wetenschappen aan de VLEKHO, met een specialisatie in internationale betrekkingen.