Met Travel By Drone, een Google Streetview voor drone-video's, wil de Zwitser Jan Hiersemenzel de wereld laten zien door de lens van een drone. U kan er met andere woorden een soort wereldreis maken per drone.

Wie met een drone een filmpje heeft gemaakt van een bepaalde locatie en dit op YouTube heeft geüpload, kan zijn of haar video doorsturen naar Travel By Drone. Eens het bedrijf het filmpje heeft goedgekeurd, wordt het toegevoegd aan de interactieve kaart.

De interactieve wereldkaart is verre van compleet, maar wordt voortdurend aangevuld. Als u op België zoekt, zal u zien dat er momenteel slechts vier drone-video's te vinden zijn - waaronder deze van de scheepslift van Strépy-Thieu op het Centrumkanaal in Henegouwen.

Met Travel By Drone, een Google Streetview voor drone-video's, wil de Zwitser Jan Hiersemenzel de wereld laten zien door de lens van een drone. U kan er met andere woorden een soort wereldreis maken per drone. Wie met een drone een filmpje heeft gemaakt van een bepaalde locatie en dit op YouTube heeft geüpload, kan zijn of haar video doorsturen naar Travel By Drone. Eens het bedrijf het filmpje heeft goedgekeurd, wordt het toegevoegd aan de interactieve kaart. De interactieve wereldkaart is verre van compleet, maar wordt voortdurend aangevuld. Als u op België zoekt, zal u zien dat er momenteel slechts vier drone-video's te vinden zijn - waaronder deze van de scheepslift van Strépy-Thieu op het Centrumkanaal in Henegouwen.