Mashable, een populaire website met nieuws uit de digitale wereld, verzamelde een reeks foto's met gemanipuleerde desktopachtergronden die de indruk geven dat de beeldschermen doorzichtig zijn.

Met een top tien, die je ook als slideshow kan bekijken, viert Mashable de 'transparante schermen'. Het maken van de desktopachtergronden vergt heel wat creatieve inzet, geduld en precisie van de ontwerpers. Toch schrikken ze er niet voor terug om ook in de natuur doorzichtige dekstopachtergronden te creëren.

En uiteraard ontsnapt de nieuwste rage in de computerwereld niet aan hun creativiteit: een tablet lijkt uitermate geschikt om het beeldscherm 'transparant' te maken. Wil je het zelf ook uitproberen dan heeft Mashable zelfs een heuse instructievideo voor je klaarstaan:

Mashable, een populaire website met nieuws uit de digitale wereld, verzamelde een reeks foto's met gemanipuleerde desktopachtergronden die de indruk geven dat de beeldschermen doorzichtig zijn. Met een top tien, die je ook als slideshow kan bekijken, viert Mashable de 'transparante schermen'. Het maken van de desktopachtergronden vergt heel wat creatieve inzet, geduld en precisie van de ontwerpers. Toch schrikken ze er niet voor terug om ook in de natuur doorzichtige dekstopachtergronden te creëren. En uiteraard ontsnapt de nieuwste rage in de computerwereld niet aan hun creativiteit: een tablet lijkt uitermate geschikt om het beeldscherm 'transparant' te maken. Wil je het zelf ook uitproberen dan heeft Mashable zelfs een heuse instructievideo voor je klaarstaan: