De nieuwe, webgebaseerde app, speciaal gebouwd voor de Tour de France, wordt geleverd via Dimension Data's fietsanalyse- en cloudplatform op basis van big data. De app is beschikbaar voor meer dan honderd omroepen - ter plaatse of op afstand - en voor media die grote, wereldwijde sportevenementen uitzenden.

De A.S.O.'s Tour de France commentator-app is onderdeel van een suite van nieuwe Dimension Data-verbeteringen van de Tour de France live data-tracking-oplossing.

Onderdelen hiervan zijn het geïntegreerde onlineportal Race Center dat livekoersdata, -video's, -foto's, -social-mediaberichten en -commentaar combineert, een verbeterde live data-tracking-website die gelinkt is aan Race Center, waarmee kijkers hun favoriete wielrenners realtime kunnen volgen, nieuwe televisie-graphics die omroepen meer opties geven om livedata over wielrenners, teams en routeinformatie weer te geven, verbeterde telemetriesensoren die over grotere afstanden en met minder onderbrekingen nauwkeuriger data leveren, en een geüpgraded Dimension Data big-datatruck die dienst doet als fysieke hub voor het leveren van de complete end-to-end digitale oplossing tijdens de Tour de France 2016.

Bezoek de Dimension Data Tour de France-microsite.

Bekijk de video, download de infographic.

Volg Didata op https://twitter.com/letourdata voor livekoersdata-updates.

(I.s.m. DutchITChannel)

De nieuwe, webgebaseerde app, speciaal gebouwd voor de Tour de France, wordt geleverd via Dimension Data's fietsanalyse- en cloudplatform op basis van big data. De app is beschikbaar voor meer dan honderd omroepen - ter plaatse of op afstand - en voor media die grote, wereldwijde sportevenementen uitzenden. De A.S.O.'s Tour de France commentator-app is onderdeel van een suite van nieuwe Dimension Data-verbeteringen van de Tour de France live data-tracking-oplossing. Onderdelen hiervan zijn het geïntegreerde onlineportal Race Center dat livekoersdata, -video's, -foto's, -social-mediaberichten en -commentaar combineert, een verbeterde live data-tracking-website die gelinkt is aan Race Center, waarmee kijkers hun favoriete wielrenners realtime kunnen volgen, nieuwe televisie-graphics die omroepen meer opties geven om livedata over wielrenners, teams en routeinformatie weer te geven, verbeterde telemetriesensoren die over grotere afstanden en met minder onderbrekingen nauwkeuriger data leveren, en een geüpgraded Dimension Data big-datatruck die dienst doet als fysieke hub voor het leveren van de complete end-to-end digitale oplossing tijdens de Tour de France 2016.Bezoek de Dimension Data Tour de France-microsite.Bekijk de video, download de infographic.Volg Didata op https://twitter.com/letourdata voor livekoersdata-updates.(I.s.m. DutchITChannel)