Het samengesmolten bedrijf gaat Easy-m heten en wordt zo meteen de tweede grootste Apple-dealer van België.

Het Kempische bedrijfje Maes, gespecialiseerd in kantooruitrusting en -automatisering, heeft het Leuvense Easyware overgenomen. De combinatie van de twee firma's gaat Easy-m heten.

Maes, dat al sinds 1937 bestaat, heeft vandaag 2 winkels, in Herentals en Turnhout. Naast kantooruitrusting verkoopt de firma als Apple Premium Reseller computers en randapparatuur, met de bijhorende software en services. Easyware werd in 1992 opgericht als Apple Center aan de Leuvense Vaart. Eind 2006 opende het bedrijfje een tweede winkel in Mechelen. In mei 2007 volgde een derde winkel in het centrum van Leuven.

Easy-m wordt door de overname de tweede grootste Apple-dealer van het land, met 30 mensen en een omzet van zo'n 14 miljoen euro. De helft van de klanten zijn bedrijven, de andere helft particulieren.

Het samengesmolten bedrijf gaat Easy-m heten en wordt zo meteen de tweede grootste Apple-dealer van België. Het Kempische bedrijfje Maes, gespecialiseerd in kantooruitrusting en -automatisering, heeft het Leuvense Easyware overgenomen. De combinatie van de twee firma's gaat Easy-m heten. Maes, dat al sinds 1937 bestaat, heeft vandaag 2 winkels, in Herentals en Turnhout. Naast kantooruitrusting verkoopt de firma als Apple Premium Reseller computers en randapparatuur, met de bijhorende software en services. Easyware werd in 1992 opgericht als Apple Center aan de Leuvense Vaart. Eind 2006 opende het bedrijfje een tweede winkel in Mechelen. In mei 2007 volgde een derde winkel in het centrum van Leuven. Easy-m wordt door de overname de tweede grootste Apple-dealer van het land, met 30 mensen en een omzet van zo'n 14 miljoen euro. De helft van de klanten zijn bedrijven, de andere helft particulieren.