Bouwbedrijf Mahieu Construct heeft voor de erp-oplossing van Centric gekozen.

Mahieu Construct, opgericht in 1989, is vandaag uitgegroeid tot een bedrijf met 150 mensen. In 2010 nam de firma nog Devoldere Metaalbouw over. Om die groei te kunnen ondersteunen, had het bedrijf dringend nood aan een fatsoenlijk erp-pakket. Na marktonderzoek koos het bedrijf voor Centric Building Solutions.

De waarde van de opdracht zou enkele honderdduizenden euro's bedragen, met daarnaast een onderhoudscontract. Mahieu tekende voor het volledige pakket van Centric, met onder meer modules voor financieel beheer, contactbeheer en projectbeheer.

Centric probeert zich al enige tijd te manifesteren als it-leverancier voor de bouwsector. Het bedrijf kan in ons land al een vijftigtal referenties voor Centric Building Solutions voorleggen, waaronder gevestigde namen als Bostoen, Mathieu Gijbels, Vandewalle en Kumpen.

Bouwbedrijf Mahieu Construct heeft voor de erp-oplossing van Centric gekozen. Mahieu Construct, opgericht in 1989, is vandaag uitgegroeid tot een bedrijf met 150 mensen. In 2010 nam de firma nog Devoldere Metaalbouw over. Om die groei te kunnen ondersteunen, had het bedrijf dringend nood aan een fatsoenlijk erp-pakket. Na marktonderzoek koos het bedrijf voor Centric Building Solutions. De waarde van de opdracht zou enkele honderdduizenden euro's bedragen, met daarnaast een onderhoudscontract. Mahieu tekende voor het volledige pakket van Centric, met onder meer modules voor financieel beheer, contactbeheer en projectbeheer. Centric probeert zich al enige tijd te manifesteren als it-leverancier voor de bouwsector. Het bedrijf kan in ons land al een vijftigtal referenties voor Centric Building Solutions voorleggen, waaronder gevestigde namen als Bostoen, Mathieu Gijbels, Vandewalle en Kumpen.