Vijayanand Vadrevu wordt de nieuwe chief strategy officer bij Mahindra Satyam. Hij gaat zo samen met de ceo strategische initiatieven uitdenken voor het bedrijf.

Vadrevu werkte 17,5 jaar bij Wipro Technologies. De afgelopen drie jaar bekleedde hij er de functie van vicepresident en directeur van de divisie Life Sciences. In die rol was hij verantwoordelijk voor de strategie, de verkoop en de levering. Hij werkte daarnaast ook 6 jaar in de Verenigde Staten in verschillende functies.

Vadrevu heeft een master in computertechnologie van het Indian Institute of Technology Kharagpur.

Vijayanand Vadrevu wordt de nieuwe chief strategy officer bij Mahindra Satyam. Hij gaat zo samen met de ceo strategische initiatieven uitdenken voor het bedrijf. Vadrevu werkte 17,5 jaar bij Wipro Technologies. De afgelopen drie jaar bekleedde hij er de functie van vicepresident en directeur van de divisie Life Sciences. In die rol was hij verantwoordelijk voor de strategie, de verkoop en de levering. Hij werkte daarnaast ook 6 jaar in de Verenigde Staten in verschillende functies. Vadrevu heeft een master in computertechnologie van het Indian Institute of Technology Kharagpur.