Het framework is gebaseerd op de Fronteo software suite van Mainsys en is geïntegreerd in het Digital Marketing Platform van Sitecore, een specialisatie van CommaGroup. De opzet is om banken zo te ondersteunen bij digitaal bankieren. Zo kan je klanten producten laten suggereren via apps of hun thuisbankieromgeving.

Beide bedrijven vergelijken de omnichannel toepassing met een Google Now voor bankcaire producten en diensten. Tegelijk moet het mogelijk zijn om met behulp van big data intelligentie meer inzicht te krijgen in klanten.

Het framework is gebaseerd op de Fronteo software suite van Mainsys en is geïntegreerd in het Digital Marketing Platform van Sitecore, een specialisatie van CommaGroup. De opzet is om banken zo te ondersteunen bij digitaal bankieren. Zo kan je klanten producten laten suggereren via apps of hun thuisbankieromgeving.Beide bedrijven vergelijken de omnichannel toepassing met een Google Now voor bankcaire producten en diensten. Tegelijk moet het mogelijk zijn om met behulp van big data intelligentie meer inzicht te krijgen in klanten.