Gebruikers moeten opnieuw inloggen met het e-mailadres dat ze hadden gebruikt om hun account aan te maken. Dan zijn de problemen opgelost.

Pokémon stuurde zondag een update van de game. Veel gebruikers zagen na het bijwerken ineens dat hun accounts waren gereset. Met andere woorden: ze moesten weer helemaal op nul beginnen, ze waren alle gevangen beestjes en alle behaalde levels kwijt. Op Twitter deden ze bedroefd en paniekerig hun beklag.

Volgens Pokémon Go ''heb je mogelijk onbewust een ander account aangemaakt door met een ander e-mailadres in te loggen''.

(ANP/WK)

Gebruikers moeten opnieuw inloggen met het e-mailadres dat ze hadden gebruikt om hun account aan te maken. Dan zijn de problemen opgelost.Pokémon stuurde zondag een update van de game. Veel gebruikers zagen na het bijwerken ineens dat hun accounts waren gereset. Met andere woorden: ze moesten weer helemaal op nul beginnen, ze waren alle gevangen beestjes en alle behaalde levels kwijt. Op Twitter deden ze bedroefd en paniekerig hun beklag.Volgens Pokémon Go ''heb je mogelijk onbewust een ander account aangemaakt door met een ander e-mailadres in te loggen''.(ANP/WK)