In september keek hij door een lijst van beschikbare domeinnamen en zag tot zijn verbazing dat hij Google.com kon kopen voor 12 dollar. Hij dacht dat het om een fout ging, maar kon de aankoop afmaken en kreeg zelfs toegang tot de webmasterpagina.

Na een minuut werd zijn aankoop teruggedraaid en kreeg hij zijn 12 dollar weer terug. Hij zette zijn verhaal vervolgens op LinkedIn met screenshots.

Google kon het blijkbaar wel waarderen en gaf de man 6.006,13 dollar - met een beetje fantasie de naam van Google, schrijft het bedrijf in een blog. Toen hij aangaf het geld te doneren aan een goed doel verdubbelde de zoekgigant het bedrag.

In september keek hij door een lijst van beschikbare domeinnamen en zag tot zijn verbazing dat hij Google.com kon kopen voor 12 dollar. Hij dacht dat het om een fout ging, maar kon de aankoop afmaken en kreeg zelfs toegang tot de webmasterpagina. Na een minuut werd zijn aankoop teruggedraaid en kreeg hij zijn 12 dollar weer terug. Hij zette zijn verhaal vervolgens op LinkedIn met screenshots. Google kon het blijkbaar wel waarderen en gaf de man 6.006,13 dollar - met een beetje fantasie de naam van Google, schrijft het bedrijf in een blog. Toen hij aangaf het geld te doneren aan een goed doel verdubbelde de zoekgigant het bedrag.