Agenten van de Californische stad Santa Clara kregen een oproep binnen voor het hoofdkantoor van Apple in Cupertino, gelegen in het hart van Silicon Valley, om een "lichaam met een wapen te onderzoeken in de conferentiezaal".

Volgens de woordvoerster van de politie werd een man op de grond gevonden en bleek uit verder onderzoek dat er geen andere mensen betrokken waren. De doodsoorzaak wordt momenteel nog verder onderzocht.

Het incident vond plaats een dag nadat Apple zijn tegenvallende inkomsten bekendmaakte. Het bedrijf kende zijn slechtste kwartaal in meer dan tien jaar. (Belga/WK)

Agenten van de Californische stad Santa Clara kregen een oproep binnen voor het hoofdkantoor van Apple in Cupertino, gelegen in het hart van Silicon Valley, om een "lichaam met een wapen te onderzoeken in de conferentiezaal". Volgens de woordvoerster van de politie werd een man op de grond gevonden en bleek uit verder onderzoek dat er geen andere mensen betrokken waren. De doodsoorzaak wordt momenteel nog verder onderzocht. Het incident vond plaats een dag nadat Apple zijn tegenvallende inkomsten bekendmaakte. Het bedrijf kende zijn slechtste kwartaal in meer dan tien jaar. (Belga/WK)