Een 44-jarige man uit het Australische Wellard, heeft beslist om zijn volledig leven te veilen op eBay. Met de 500.000 dollar die hij hoopt binnen te rijven, wil Ian Usher een nieuw leven beginnen.

De enige spullen die de man wil houden, zijn zijn identiteitskaart, zijn portemonnee én wat kleren. Al de rest zit in het 'pre-packaged life' zoals Ian Usher het op eBay omschrijft: zijn huis met een waarde van 420.000 dollar, zijn job, zijn hobbies én zelfs zijn vrienden - die er blijkbaar mee ingestemd hebben om voorgesteld te worden aan de koper van 's mans leven.

In een reactie aan het Australische persagentschap AAP, zei de man dat hij best wel zenuwachtig is voor de veiling van zijn oude leven en dat hij zich voor deze opmerkelijke overgang naar zijn nieuwe leven liet inspireren door zijn ex-vrouw Laura. Die scheiding is nu al twee jaar en half achter de rug, maar Ian Usher 'voelt' dat het verkopen van zijn oude leven de enige remedie zal zijn voor zijn gebroken hart en dat dit de enige uitweg is naar een positieve toekomst. "Nu maar hopen dat ik een koper vind", zei de man nog tegen de interviewer.

Een 44-jarige man uit het Australische Wellard, heeft beslist om zijn volledig leven te veilen op eBay. Met de 500.000 dollar die hij hoopt binnen te rijven, wil Ian Usher een nieuw leven beginnen. De enige spullen die de man wil houden, zijn zijn identiteitskaart, zijn portemonnee én wat kleren. Al de rest zit in het 'pre-packaged life' zoals Ian Usher het op eBay omschrijft: zijn huis met een waarde van 420.000 dollar, zijn job, zijn hobbies én zelfs zijn vrienden - die er blijkbaar mee ingestemd hebben om voorgesteld te worden aan de koper van 's mans leven. In een reactie aan het Australische persagentschap AAP, zei de man dat hij best wel zenuwachtig is voor de veiling van zijn oude leven en dat hij zich voor deze opmerkelijke overgang naar zijn nieuwe leven liet inspireren door zijn ex-vrouw Laura. Die scheiding is nu al twee jaar en half achter de rug, maar Ian Usher 'voelt' dat het verkopen van zijn oude leven de enige remedie zal zijn voor zijn gebroken hart en dat dit de enige uitweg is naar een positieve toekomst. "Nu maar hopen dat ik een koper vind", zei de man nog tegen de interviewer.