Walter Van Uytven, de ceo van 'Bridging ICT' verhuist met zijn team van de Belgacom torens naar een pand in Heverlee, bij Leuven. Het is de bedoeling dichter bij de kmo-omgeving aan te leunen.

Biass ceo Walter Van Uytven werd in de zomer van 2009 aangetrokken door topman Michel De Coster van de Belgacom enterprise-afdeling. Van Uytven werd er directeur van de kmo-afdeling. Eind juni werd dan een aparte afdeling opgezet onder de naam 'Belgacom Bridging ICT'. Die moet vooral de middelgrote kmo's aanpakken. Daarvoor werden vier it-resellers overgenomen, samen goed voor 5,3 miljoen euro omzet. Walter Van Uytven kreeg de leiding.

Een half jaar later verdwijnt het management van Bridging ICT nu uit de Belgacomtorens. Op die manier wil het korter bij de kmo-sector staan. Walter Van Uytven komt terecht in een nieuw pand in Heverlee, in de buurt van het huidige Telindus-gebouw.

Een en ander kadert tevens in de verhuis van Jockordy van Kessel-Lo naar Heverlee. Jockordy was één van de vier overgenomen it-resellers. De openingsreceptie vindt precies vandaag plaats.

Belgacom Bridging ICT telt vandaag 41 medewerkers en trekt op korte termijn nog eens drie nieuwe werknemers aan. Over de omzet wil het niets kwijt.

Walter Van Uytven, de ceo van 'Bridging ICT' verhuist met zijn team van de Belgacom torens naar een pand in Heverlee, bij Leuven. Het is de bedoeling dichter bij de kmo-omgeving aan te leunen. Biass ceo Walter Van Uytven werd in de zomer van 2009 aangetrokken door topman Michel De Coster van de Belgacom enterprise-afdeling. Van Uytven werd er directeur van de kmo-afdeling. Eind juni werd dan een aparte afdeling opgezet onder de naam 'Belgacom Bridging ICT'. Die moet vooral de middelgrote kmo's aanpakken. Daarvoor werden vier it-resellers overgenomen, samen goed voor 5,3 miljoen euro omzet. Walter Van Uytven kreeg de leiding. Een half jaar later verdwijnt het management van Bridging ICT nu uit de Belgacomtorens. Op die manier wil het korter bij de kmo-sector staan. Walter Van Uytven komt terecht in een nieuw pand in Heverlee, in de buurt van het huidige Telindus-gebouw. Een en ander kadert tevens in de verhuis van Jockordy van Kessel-Lo naar Heverlee. Jockordy was één van de vier overgenomen it-resellers. De openingsreceptie vindt precies vandaag plaats. Belgacom Bridging ICT telt vandaag 41 medewerkers en trekt op korte termijn nog eens drie nieuwe werknemers aan. Over de omzet wil het niets kwijt.