Het management van ict-dienstenleverancier Cegeka stapt in het kapitaal van het bedrijf.

De kapitaalverhoging komt er op verzoek van het management zelf, dat nauwer wilt betrokken worden bij het bedrijf. Dat schrijft De Tijd. Anton Vreugdehil, die de Nederlandse activiteiten leidt, investeert ruim 900.000 euro in Cegeka, goed voor een aandeel van net geen 1 procent. Luc De Clerck en Stephan Daems hebben elk een halve procent in handen. Na de financieringsronde zal Cegeka 90 tot 95 miljoen euro waard zijn, al spreekt ceo André Knaepen zelf (die ongeveer 73 procent van het bedrijf bezit) van meer dan 100 miljoen euro.

Cegeka draaide vorig jaar een omzet van 155 miljoen euro met een operationele winst van 13 miljoen euro. Het bedrijf zegt in krant nog steeds te azen op uitbreiding in Nederland.

Het management van ict-dienstenleverancier Cegeka stapt in het kapitaal van het bedrijf. De kapitaalverhoging komt er op verzoek van het management zelf, dat nauwer wilt betrokken worden bij het bedrijf. Dat schrijft De Tijd. Anton Vreugdehil, die de Nederlandse activiteiten leidt, investeert ruim 900.000 euro in Cegeka, goed voor een aandeel van net geen 1 procent. Luc De Clerck en Stephan Daems hebben elk een halve procent in handen. Na de financieringsronde zal Cegeka 90 tot 95 miljoen euro waard zijn, al spreekt ceo André Knaepen zelf (die ongeveer 73 procent van het bedrijf bezit) van meer dan 100 miljoen euro. Cegeka draaide vorig jaar een omzet van 155 miljoen euro met een operationele winst van 13 miljoen euro. Het bedrijf zegt in krant nog steeds te azen op uitbreiding in Nederland.