Unicon Solutions bestaat sinds 2005 en is levert advies aan middelgrote en grote bedrijven. In 2011 werd het deels overgenomen door Patrick De Deken en luc De Clerck om zo een onderdeel te vormen van hun Brightsource netwerk.

Nu komen alle aandelen opnieuw in handen van de actieve partners binnen het bedrijf. De overdracht werd afgerond op 27 maart. "Ons 'core team' van doorgewinterde executives in het digitaal gebeuren is verder uitgebreid en biedt interessante perspectieven voor de toekomst", zegt Philippe Van Haren, Senior Partner bij Unicon Solutions.

Unicon Solutions wordt sinds 2013 geleid door Eric Peeters.

Unicon Solutions bestaat sinds 2005 en is levert advies aan middelgrote en grote bedrijven. In 2011 werd het deels overgenomen door Patrick De Deken en luc De Clerck om zo een onderdeel te vormen van hun Brightsource netwerk.Nu komen alle aandelen opnieuw in handen van de actieve partners binnen het bedrijf. De overdracht werd afgerond op 27 maart. "Ons 'core team' van doorgewinterde executives in het digitaal gebeuren is verder uitgebreid en biedt interessante perspectieven voor de toekomst", zegt Philippe Van Haren, Senior Partner bij Unicon Solutions.Unicon Solutions wordt sinds 2013 geleid door Eric Peeters.