Manuel Rivelo was bij F5 Networks al een belangrijke man. Zo was hij al verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van F5, het product management en de wereldwijde marketingstrategie. Als F5 al succes boekte in de transitie naar een meer hybride aanbod met born-in-the-cloud en as-a-service toepassingen, dan mag dat gerust mee op conto van Rivelo geschreven worden.

Onder McAdam is F5 gegroeid naar een omzet van 1,7 miljard dollar. F5 specialiseert zich in de manier waarop applicaties in een netwerk worden geïmplementeerd, beheerd en beveiligd. Via zo'n geoptimaliseerde 'application delivery' draaien applicaties zo snel, betrouwbaar en veilig mogelijk voor iedereen, ongeacht het tijdstip of de locatie.

Manuel Rivelo was bij F5 Networks al een belangrijke man. Zo was hij al verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van F5, het product management en de wereldwijde marketingstrategie. Als F5 al succes boekte in de transitie naar een meer hybride aanbod met born-in-the-cloud en as-a-service toepassingen, dan mag dat gerust mee op conto van Rivelo geschreven worden.Onder McAdam is F5 gegroeid naar een omzet van 1,7 miljard dollar. F5 specialiseert zich in de manier waarop applicaties in een netwerk worden geïmplementeerd, beheerd en beveiligd. Via zo'n geoptimaliseerde 'application delivery' draaien applicaties zo snel, betrouwbaar en veilig mogelijk voor iedereen, ongeacht het tijdstip of de locatie.