Keith Block werkte sinds 2013 voor Salesforce en werd lange tijd gezien als opvolger van oprichter Marc Benioff. Maar Block treedt nu af als co-CEO en kiest voor "een nieuw hoofdstuk". Hij blijft wel aan als adviseur van Benioff.

Benioff zelf bedankt Block voor zijn zeven jaren bij Salesforce en steunt de beslissing van Block. Waarom hij het bedrijf grotendeels verlaat wordt niet vermeld in de mededeling van Salesforce.

Tegelijk kondigt het bedrijf aan dat Gavin Patterson, voormalig CEO van BT en sinds september hoofd voor EMEA bij Salesforce, voortaan hoofd van Salesforce International wordt. Daarmee overziet hij alle internationale markten van het bedrijf buiten de VS.

Keith Block werkte sinds 2013 voor Salesforce en werd lange tijd gezien als opvolger van oprichter Marc Benioff. Maar Block treedt nu af als co-CEO en kiest voor "een nieuw hoofdstuk". Hij blijft wel aan als adviseur van Benioff.Benioff zelf bedankt Block voor zijn zeven jaren bij Salesforce en steunt de beslissing van Block. Waarom hij het bedrijf grotendeels verlaat wordt niet vermeld in de mededeling van Salesforce.Tegelijk kondigt het bedrijf aan dat Gavin Patterson, voormalig CEO van BT en sinds september hoofd voor EMEA bij Salesforce, voortaan hoofd van Salesforce International wordt. Daarmee overziet hij alle internationale markten van het bedrijf buiten de VS.