Marc Sorée is de nieuwe country manager van integrator Avanade. Hij volgt Peter Janssens op.

De 53-jarige Marc Sorée was anderhalf jaar country manager bij CA Technologies. Bij Avanade, vooral gespecialiseerd in de integratie van Microsoft-technologie, volgt hij Peter Janssens op die 'een andere uitdaging opzoekt'.

Marc Sorée, gepassioneerd door kunst en fietsen, studeerde IT aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en begon in '84 als managing director van prosoft. Acht jaar later stapte hij over naar Novell als verkoopdirecteur voor de overheid. Daar bleef hij vijf jaar om dan bij BMC channels en marketingmanager te worden. Met intervallen van 2 jaar ging Marc Sorée achtereenvolgens aan de slag bij Selligent, Siebel en Baan.

In 2002 werd hij bij SSA Global aangetrokken als general manager om vervolgens in mei 2005 in dezelfde functie te verhuizen naar Mercury. In februari 2007 werd hij bij HP Software general manager. 3 jaar lager begon hij als ceo bij Quasus waar hij nog steeds in de board zetelt. Sinds begin vorig jaar was hij dan country manager bij CA Technologies. Ervaring zat dus.

Marc Sorée is de nieuwe country manager van integrator Avanade. Hij volgt Peter Janssens op. De 53-jarige Marc Sorée was anderhalf jaar country manager bij CA Technologies. Bij Avanade, vooral gespecialiseerd in de integratie van Microsoft-technologie, volgt hij Peter Janssens op die 'een andere uitdaging opzoekt'. Marc Sorée, gepassioneerd door kunst en fietsen, studeerde IT aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en begon in '84 als managing director van prosoft. Acht jaar later stapte hij over naar Novell als verkoopdirecteur voor de overheid. Daar bleef hij vijf jaar om dan bij BMC channels en marketingmanager te worden. Met intervallen van 2 jaar ging Marc Sorée achtereenvolgens aan de slag bij Selligent, Siebel en Baan. In 2002 werd hij bij SSA Global aangetrokken als general manager om vervolgens in mei 2005 in dezelfde functie te verhuizen naar Mercury. In februari 2007 werd hij bij HP Software general manager. 3 jaar lager begon hij als ceo bij Quasus waar hij nog steeds in de board zetelt. Sinds begin vorig jaar was hij dan country manager bij CA Technologies. Ervaring zat dus.