Marc Vael, de gewezen directeur van Protiviti België is aangetrokken door Peter Hinssen van Across. Marc Vael zal de afdeling Across Technology versterken.

Marc Vael is een expert in it-governance, risk en compliance. Hij leidde tot voor kort het Belgische filiaal van Protiviti dat een tiental medewerkers telt. De [afdeling werd in februari gesloten].

Marc Vael, een verwoed marathonloper, gaat nu aan de slag bij Across Technology, de afdeling van Across dat in 2005 opgericht werd door Peter Hinssen en Luc Osselaer. Across Technology telt een tiental consultancy medewerkers die zich totnogtoe vooral toespitsten op de financiële sector met klanten als ING en Fortis. Ook De Post, De Lijn en P&G zijn referenties. "We bieden it consultancy op hoog niveau, maar coachen ook de cio's die vaak enkel Gartner als klankbord hebben", vertelt ceo Peter Hinssen. Hij wil Across Technology uit Gent binnen de twee jaar laten doorgroeien naar 25 tot 30 werknemers.

Marc Vael, de gewezen directeur van Protiviti België is aangetrokken door Peter Hinssen van Across. Marc Vael zal de afdeling Across Technology versterken. Marc Vael is een expert in it-governance, risk en compliance. Hij leidde tot voor kort het Belgische filiaal van Protiviti dat een tiental medewerkers telt. De [afdeling werd in februari gesloten]. Marc Vael, een verwoed marathonloper, gaat nu aan de slag bij Across Technology, de afdeling van Across dat in 2005 opgericht werd door Peter Hinssen en Luc Osselaer. Across Technology telt een tiental consultancy medewerkers die zich totnogtoe vooral toespitsten op de financiële sector met klanten als ING en Fortis. Ook De Post, De Lijn en P&G zijn referenties. "We bieden it consultancy op hoog niveau, maar coachen ook de cio's die vaak enkel Gartner als klankbord hebben", vertelt ceo Peter Hinssen. Hij wil Across Technology uit Gent binnen de twee jaar laten doorgroeien naar 25 tot 30 werknemers.