Marie del Marmol leidt sinds juli de Belgische vestiging van ict-distributeur Insight. Ze volgt Alain Sohet op die in mei Insight inruilde voor EMC Belux waar hij sindsdien country manager is.

Net als Alain Sohet kan Marie del Marmol prat gaan op jarenlange ervaring bij HP waar ze het tot sales director schopte van achtereenvolgens het enterprise-segment, de 'technology solution group' en later de 'general western europe technology services' divisie. Ze kwam bij HP terecht via de overname van Compaq. Daar vervulde ze eveneens salesfuncties. Nog daarvoor werkte ze ruim acht jaar voor Bull als account manager.

Sinds juli leidt del Marmol dus nu de Belgische vestiging van Insight. Dat is een Amerikaanse distributeur die gespecialiseerd is in ict-hardware en software, met partners als Microsoft, HP, IBM en Cisco.

Marie del Marmol leidt sinds juli de Belgische vestiging van ict-distributeur Insight. Ze volgt Alain Sohet op die in mei Insight inruilde voor EMC Belux waar hij sindsdien country manager is. Net als Alain Sohet kan Marie del Marmol prat gaan op jarenlange ervaring bij HP waar ze het tot sales director schopte van achtereenvolgens het enterprise-segment, de 'technology solution group' en later de 'general western europe technology services' divisie. Ze kwam bij HP terecht via de overname van Compaq. Daar vervulde ze eveneens salesfuncties. Nog daarvoor werkte ze ruim acht jaar voor Bull als account manager. Sinds juli leidt del Marmol dus nu de Belgische vestiging van Insight. Dat is een Amerikaanse distributeur die gespecialiseerd is in ict-hardware en software, met partners als Microsoft, HP, IBM en Cisco.