De 46-jarige Nederlander moet in zijn nieuwe functie het partnerkanaal van het bedrijf versterken.

Geerinck werkte tot vorig jaar voor Redwood Software, onder meer als VP Sales Emea-AsiaPac. Daarvoor werkte hij onder meer voor Xerox, Storagetek en consul Risk Management dat in 2008 werd verkocht aan IBM. Het afgelopen jaar was hij onder meer interim ceo bij Science Software.

MicroStrategy benelux specialiseert zich in enterprise softwareplatforms voor analytics, mobile, identity en loyalty. Dit jaar nog mikt Geerinck op "een aanzienlijke vergroting" van het marktaandeel van het bedrijf in de Benelux.

"De komende jaren zetten we versterkt in op het partnerkanaal van MicroStrategy," zegt Geerinck in een verklaring. "De toenemende behoefte van klanten aan big data analyses en rapportages die beschikbaar zijn vanuit de cloud - zodat bijvoorbeeld ook buitendienstmedewerkers bij de rapportages kunnen via hun mobile device - zorgen er onder meer voor dat partners vaker terugvallen op de Business Intelligence- en Business Analytics-oplossingen van MicroStrategy."

De 46-jarige Nederlander moet in zijn nieuwe functie het partnerkanaal van het bedrijf versterken. Geerinck werkte tot vorig jaar voor Redwood Software, onder meer als VP Sales Emea-AsiaPac. Daarvoor werkte hij onder meer voor Xerox, Storagetek en consul Risk Management dat in 2008 werd verkocht aan IBM. Het afgelopen jaar was hij onder meer interim ceo bij Science Software. MicroStrategy benelux specialiseert zich in enterprise softwareplatforms voor analytics, mobile, identity en loyalty. Dit jaar nog mikt Geerinck op "een aanzienlijke vergroting" van het marktaandeel van het bedrijf in de Benelux. "De komende jaren zetten we versterkt in op het partnerkanaal van MicroStrategy," zegt Geerinck in een verklaring. "De toenemende behoefte van klanten aan big data analyses en rapportages die beschikbaar zijn vanuit de cloud - zodat bijvoorbeeld ook buitendienstmedewerkers bij de rapportages kunnen via hun mobile device - zorgen er onder meer voor dat partners vaker terugvallen op de Business Intelligence- en Business Analytics-oplossingen van MicroStrategy."