Mario Recinella, tot begin dit jaar general manager bij Imtech Telecom, is als verkoopsdirecteur aangetrokken door Phrywave, gespecialiseerd in mobiele dataoplossingen.

Mario Recinella moet de verkoop van Phrywave aanzwengelen. Phrywave is vijftien jaar geleden opgericht en profileert zich als integrator van mobiele dataoplossingen van zowel wifi hotspots als 3G.

Recinella heeft daar ervaring mee. Hij was immers twee jaar, tot eind 2006, bij Telenet Solutions aan de slag voor de verkoop van de draadloze oplossingen. Vervolgens ging hij aan de slag bij Base als sales & marketing consultant. Als general manager bij Imtech Telecom België viel hij begin dit jaar uit de boot na een grote reorganisatie.

Mario Recinella, tot begin dit jaar general manager bij Imtech Telecom, is als verkoopsdirecteur aangetrokken door Phrywave, gespecialiseerd in mobiele dataoplossingen. Mario Recinella moet de verkoop van Phrywave aanzwengelen. Phrywave is vijftien jaar geleden opgericht en profileert zich als integrator van mobiele dataoplossingen van zowel wifi hotspots als 3G. Recinella heeft daar ervaring mee. Hij was immers twee jaar, tot eind 2006, bij Telenet Solutions aan de slag voor de verkoop van de draadloze oplossingen. Vervolgens ging hij aan de slag bij Base als sales & marketing consultant. Als general manager bij Imtech Telecom België viel hij begin dit jaar uit de boot na een grote reorganisatie.