Zuckerberg zetelt sinds kort in de adviesraad van de Tsinghua University School of Economics and Management. Hij studeert Chinees sinds 2010, naar eigen zeggen om beter te kunnen communiceren met de familie van zijn Chinees-Amerikaanse vrouw Priscilla Chan.

Het publiek in Peking kon zijn charmeoffensief wel smaken. Intussen komt er veel commentaar: hoewel de meesten het erover eens zijn dat er aan het Chinees van Zuckerberg nog heel wat schaafwerk is, krijgt de Facebooktopman veel lof voor zijn moeite. Oordeel zelf:

Een en ander heeft mogelijk ook te maken met pogingen van de sociale-netwerksite om de banden met China te verbeteren. Facebook is sinds 2009 geblokkeerd in China. (KVDA)

Zuckerberg zetelt sinds kort in de adviesraad van de Tsinghua University School of Economics and Management. Hij studeert Chinees sinds 2010, naar eigen zeggen om beter te kunnen communiceren met de familie van zijn Chinees-Amerikaanse vrouw Priscilla Chan. Het publiek in Peking kon zijn charmeoffensief wel smaken. Intussen komt er veel commentaar: hoewel de meesten het erover eens zijn dat er aan het Chinees van Zuckerberg nog heel wat schaafwerk is, krijgt de Facebooktopman veel lof voor zijn moeite. Oordeel zelf:Een en ander heeft mogelijk ook te maken met pogingen van de sociale-netwerksite om de banden met China te verbeteren. Facebook is sinds 2009 geblokkeerd in China. (KVDA)