De Belgische dienstverlener Market Promotion heeft een belang van 41 procent genomen in DDC Central Europe, en gaat de firma vertegenwoordigen in Zuid-Europa.

Het van oorspong Britse DDC is een zakelijke dienstverlener op het gebied van business proces outsourcing (BPO), knowledge proces outsourcing (KPO) en dataverwerking, met een mondiaal dienstenplatform.

Zaakvoerder Jean Pierre Vandoren van Market Promotion is in persoonlijke naam aandeelhouder geworden van DDC Central Europe, en zal het bedrijf voortaan vertegenwoordigen in Zuid-Europa.

De man heeft al heel wat ervaring in dienstverlening aan financiële en marketingbedrijven, en was al actief in Zuid - en Centraal-Europa. "Ik ken de DDC-groep en het management al zowat 15 jaar, en het bedrijf was nog niet aanwezig in België", klinkt het. "Dit is dus voor beide partijen een logische stap."

DDC Central Europe is gevestigd in Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië Herzegovina. Daar worden o.a. 'multi lingual'-projecten voor de opdrachtgevers van de DDC-groep uitgevoerd. DDC Central Europe / Brussels Office opent op 4 januari 2010 officieel haar deuren.

De Belgische dienstverlener Market Promotion heeft een belang van 41 procent genomen in DDC Central Europe, en gaat de firma vertegenwoordigen in Zuid-Europa. Het van oorspong Britse DDC is een zakelijke dienstverlener op het gebied van business proces outsourcing (BPO), knowledge proces outsourcing (KPO) en dataverwerking, met een mondiaal dienstenplatform. Zaakvoerder Jean Pierre Vandoren van Market Promotion is in persoonlijke naam aandeelhouder geworden van DDC Central Europe, en zal het bedrijf voortaan vertegenwoordigen in Zuid-Europa. De man heeft al heel wat ervaring in dienstverlening aan financiële en marketingbedrijven, en was al actief in Zuid - en Centraal-Europa. "Ik ken de DDC-groep en het management al zowat 15 jaar, en het bedrijf was nog niet aanwezig in België", klinkt het. "Dit is dus voor beide partijen een logische stap." DDC Central Europe is gevestigd in Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië Herzegovina. Daar worden o.a. 'multi lingual'-projecten voor de opdrachtgevers van de DDC-groep uitgevoerd. DDC Central Europe / Brussels Office opent op 4 januari 2010 officieel haar deuren.