Brussels minister van Buitenlandse Betrekkingen Guy Vanhengel (Open Vld) heeft bij een officieel bezoek aan het Marokkaanse Rabat 150 computers overhandigd aan de voorzitter van de raad van de regio Rabat-Salé-Zemmour-Zaër, Abdelkebir Berkia. De computers zijn bestemd voor scholen en lokale organisaties.

De overhandiging is een van de eerste concrete stappen van een samenwerkingsakkoord tussen de twee regio's uit 2001. De computers zijn met de boot ter plaatse gebracht en komen van de vzw CF2M, die in Brussel ongeveer dertig mensen tewerkstelt in de sociale economie. De vzw ontwikkelt partnerschappen met landen in het zuiden. De 150 computers gaan naar zo'n 15 scholen en enkele tientallen lokale sociale organisaties.

Bron: Belga

Brussels minister van Buitenlandse Betrekkingen Guy Vanhengel (Open Vld) heeft bij een officieel bezoek aan het Marokkaanse Rabat 150 computers overhandigd aan de voorzitter van de raad van de regio Rabat-Salé-Zemmour-Zaër, Abdelkebir Berkia. De computers zijn bestemd voor scholen en lokale organisaties. De overhandiging is een van de eerste concrete stappen van een samenwerkingsakkoord tussen de twee regio's uit 2001. De computers zijn met de boot ter plaatse gebracht en komen van de vzw CF2M, die in Brussel ongeveer dertig mensen tewerkstelt in de sociale economie. De vzw ontwikkelt partnerschappen met landen in het zuiden. De 150 computers gaan naar zo'n 15 scholen en enkele tientallen lokale sociale organisaties. Bron: Belga