Martine Tempels, afkomstig van EDS, begint na Nieuwjaar als Head of Telenet Solutions Division.

Na het vertrek van Telenet Solutions-baas Hugo Lemmens in het voorjaar nam Jan Vorstermans, executive vice president technology and infrastructure management, diens taken over. En Vorstermans blijft die eindverantwoordelijkheid over de b2b-tak van Telenet behouden, ook na de aanstelling van Martine Tempels. Zij zal rapporteren aan Vorstermans. Of zoals het bij Telenet wordt uitgedrukt: "Martine wordt geen nieuwe Hugo."

Martine Tempels (46) startte haar loopbaan in 1988 als account manager bij AT&T GIS Belgium en NCR, waar ze vrij snel doorgroeide tot sales director. Sinds 1996 is ze aan de slag bij it-dienstenbedrijf EDS. Aanvankelijk als account executive, later als client executive, voor tal van grote klanten, onder meer in de financiële sector. De voorbije twee jaar was ze actief in een meer internationale rol, als application delivery director voor de North & Central Region.

"Toch ben ik eigenlijk blij dat ik opnieuw nationaal kan gaan", zegt ze. Ze was aangezocht door een headhunter, maar benadrukt dat ze voor Telenet koos omwille van de aantrekkelijke uitdaging, dus niet om de pijnlijke integratieoefening van EDS in HP te ontvluchten. "Voor de afdeling application development bood de overname door HP net veel perspectieven, omdat HP op dat vlak niet echt veel resources had. Nee, de drijfveer van mijn overstap is vooral dat Telenet ik een erg dynamisch bedrijf vind, waar ik veel mogelijkheden zie. Ook dat ik weer rechtstreeks kan samenwerken met mijn mensen vind ik van groot belang." Over haar strategische koers bij Telenet kan ze voorlopig nog niet veel kwijt: "Er zijn veel ideeën..."

Martine Tempels, afkomstig van EDS, begint na Nieuwjaar als Head of Telenet Solutions Division. Na het vertrek van Telenet Solutions-baas Hugo Lemmens in het voorjaar nam Jan Vorstermans, executive vice president technology and infrastructure management, diens taken over. En Vorstermans blijft die eindverantwoordelijkheid over de b2b-tak van Telenet behouden, ook na de aanstelling van Martine Tempels. Zij zal rapporteren aan Vorstermans. Of zoals het bij Telenet wordt uitgedrukt: "Martine wordt geen nieuwe Hugo." Martine Tempels (46) startte haar loopbaan in 1988 als account manager bij AT&T GIS Belgium en NCR, waar ze vrij snel doorgroeide tot sales director. Sinds 1996 is ze aan de slag bij it-dienstenbedrijf EDS. Aanvankelijk als account executive, later als client executive, voor tal van grote klanten, onder meer in de financiële sector. De voorbije twee jaar was ze actief in een meer internationale rol, als application delivery director voor de North & Central Region. "Toch ben ik eigenlijk blij dat ik opnieuw nationaal kan gaan", zegt ze. Ze was aangezocht door een headhunter, maar benadrukt dat ze voor Telenet koos omwille van de aantrekkelijke uitdaging, dus niet om de pijnlijke integratieoefening van EDS in HP te ontvluchten. "Voor de afdeling application development bood de overname door HP net veel perspectieven, omdat HP op dat vlak niet echt veel resources had. Nee, de drijfveer van mijn overstap is vooral dat Telenet ik een erg dynamisch bedrijf vind, waar ik veel mogelijkheden zie. Ook dat ik weer rechtstreeks kan samenwerken met mijn mensen vind ik van groot belang." Over haar strategische koers bij Telenet kan ze voorlopig nog niet veel kwijt: "Er zijn veel ideeën..."