Match IT: Data News organiseert gloednieuwe IT-jobbeurs

Looking for a new job opportunity? Join us on the 28th of april at the first edition of MatchIT - powered by Data News. © DN

Data News pakt dit voorjaar uit met een gloednieuw evenement voor al wie interesse heeft in een nieuwe ICT-job. Op 28 april stellen meer dan 20 bedrijven zich aan u voor.

Op 28 april organiseert Data News voor de allereerste keer ‘Match IT’. Het wordt een niet te missen jobevent voor alle IT-talenten van morgen en voor de bedrijven die op zoek zijn naar dé witte raaf.

Kandidaten kunnen de vacatures nu alvast ontdekken op de Match IT site, er hun kandidatuur opladen én een afspraak met een of meerdere bedrijven vastleggen. Op 28 april zorgt onze Match IT-butler ervoor dat u als kandidaat netjes naar uw afspraak begeleid wordt. Kijkt u liever eerst de kat uit de boom? Schrijf u dan in om gratis een kijkje te komen nemen op 28 april tussen 15 en 20 uur. Match IT vindt plaats in de Event Lounge in Brussel. Tijdens het event zijn trouwens ook starters van harte welkom.

We plannen ook een conferentiedeel rond de Belgische ICT-arbeidsmarkt, maar meer daarover vertellen we u in de komende dagen via onze nieuwsbrief en website. De komende dagen stellen we trouwens nog een aantal deelnemende bedrijven uitgebreid aan u voor. Hou Data News en www.dnmatchit.be dus in de gaten, en noteer alvast 28 april in uw agenda.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content