Het bedrijf wil binnen twaalf jaar dat vijf procent van zijn wagens volledig op batterijen rijden. De overige 95 procent zullen een combinatie hebben van elektrische motoren gecombineerd met klassieke verbrandingsmotoren.

Tegen 2020 wil het bedrijf zijn eerste volledig elektrische wagen op de markt brengen. Ook spreekt het bedrijf van twee nieuwe batterij-aangedreven voertuigen: een volledig elektrisch en één uitgebreid met een zogenaamde range extender. Daarbij rijdt de wagen grotendeels elektrisch, maar is er een klassieke motor aanwezig om het bereik van de wagen te verlengen.

Het bedrijf wil binnen twaalf jaar dat vijf procent van zijn wagens volledig op batterijen rijden. De overige 95 procent zullen een combinatie hebben van elektrische motoren gecombineerd met klassieke verbrandingsmotoren.Tegen 2020 wil het bedrijf zijn eerste volledig elektrische wagen op de markt brengen. Ook spreekt het bedrijf van twee nieuwe batterij-aangedreven voertuigen: een volledig elektrisch en één uitgebreid met een zogenaamde range extender. Daarbij rijdt de wagen grotendeels elektrisch, maar is er een klassieke motor aanwezig om het bereik van de wagen te verlengen.