De benoeming van Johnson maakt deel uit van de overgang van McAfee naar een beveiligingsbedrijf dat zich louter nog op consumenten zal richten. Die transitie begon in maart 2021 toen de onderneming zijn Enterprise-business verkocht aan Symphony Technology Group, voor een bedrag ter waarde van vier miljard dollar.

Onder leiding van Leav voltooide McAfee onlangs ook een verkoop van 14 miljard dollar aan een investeerdersgroep onder leiding van Advent International, en fondsen geadviseerd door Permira, Crosspoint Capital Partners LP, Canada Pension Plan Investment Board, GIC Private Limited, en een volledige dochteronderneming van de Abu Dhabi Investment Authority.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

De benoeming van Johnson maakt deel uit van de overgang van McAfee naar een beveiligingsbedrijf dat zich louter nog op consumenten zal richten. Die transitie begon in maart 2021 toen de onderneming zijn Enterprise-business verkocht aan Symphony Technology Group, voor een bedrag ter waarde van vier miljard dollar.Onder leiding van Leav voltooide McAfee onlangs ook een verkoop van 14 miljard dollar aan een investeerdersgroep onder leiding van Advent International, en fondsen geadviseerd door Permira, Crosspoint Capital Partners LP, Canada Pension Plan Investment Board, GIC Private Limited, en een volledige dochteronderneming van de Abu Dhabi Investment Authority.In samenwerking met Dutch IT-channel.