Hiervoor is McDonald's samen met het Finse bedrijf PowerKiss speciale tafels aan het ontwikkelen. Die kunnen, met behulp van de QI-technologie (een universele standaard voor inductief opladen) en een draadloze verbinding, stroom doorgeven aan telefoons of headsets. Fabrikanten als Nokia, HTC, LG, Panasonic en Philips kunnen overweg met de Qi-technologie.

De Amerikaanse fastfoodketen voert momenteel in Europa proeven uit met draadloze stroom. Wanneer het effectief in werking zal treden, is nog niet bekend.

Hiervoor is McDonald's samen met het Finse bedrijf PowerKiss speciale tafels aan het ontwikkelen. Die kunnen, met behulp van de QI-technologie (een universele standaard voor inductief opladen) en een draadloze verbinding, stroom doorgeven aan telefoons of headsets. Fabrikanten als Nokia, HTC, LG, Panasonic en Philips kunnen overweg met de Qi-technologie. De Amerikaanse fastfoodketen voert momenteel in Europa proeven uit met draadloze stroom. Wanneer het effectief in werking zal treden, is nog niet bekend.