Sixdots is niet langer enkel een initiatief van BNP Paribas Fortis, Belgacom en MasterCard. Het platform krijgt er een aantal banken en de overige twee mobiele operatoren bij.

ING, KBC, Belfius, Bpost,Mobistar en Base stappen voortaan mee in Sixdots. ING, KBC en Belfius nemen ook een participatie in de joint-venture. Alle partners gaan daarbij het platform actief promoten voor e-commerce en m-commerce (mobile).

Ook enkele zusterbedrijven van bovenvermelde banken doen mee. Het gaat om Record Bank (een dochter van ING) CBC (de Franstalige dochter van KBC), Fintro en Hello bank (beiden een onderdeel van BNP Paribas Fortis).

Sixdots werd in november voorgesteld en is een Belgisch antwoord op mobiele betaalplatformen zoals Google Wallet. De dienst steunt op Masterpass, de digitale portefeille van MasterCard. Eind januari begint er een proefproject met de dienst. Tegen de lente moet Sixdots actief zijn voor consumenten.

Sixdots is niet langer enkel een initiatief van BNP Paribas Fortis, Belgacom en MasterCard. Het platform krijgt er een aantal banken en de overige twee mobiele operatoren bij. ING, KBC, Belfius, Bpost,Mobistar en Base stappen voortaan mee in Sixdots. ING, KBC en Belfius nemen ook een participatie in de joint-venture. Alle partners gaan daarbij het platform actief promoten voor e-commerce en m-commerce (mobile). Ook enkele zusterbedrijven van bovenvermelde banken doen mee. Het gaat om Record Bank (een dochter van ING) CBC (de Franstalige dochter van KBC), Fintro en Hello bank (beiden een onderdeel van BNP Paribas Fortis). Sixdots werd in november voorgesteld en is een Belgisch antwoord op mobiele betaalplatformen zoals Google Wallet. De dienst steunt op Masterpass, de digitale portefeille van MasterCard. Eind januari begint er een proefproject met de dienst. Tegen de lente moet Sixdots actief zijn voor consumenten.