Mensura is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Maar de werknemers, die voor een groot deel de baan op zijn naar andere bedrijven toe, werkten vooral met papier dat nadien nogmaals moest worden ingevoerd in de systemen van het bedrijf.

Dat wordt nu verbeterd met het Kofferproject, waarbij Mensura met behulp van Scriptura Engage (het platform van Inventive Designers) voor een digital first aanpak gaat. "Eén digitale toepassing moest onze preventieadviseurs in staat stellen om zich te informeren en hun administratie te vereenvoudigen, te versnellen en papierloos te maken." Zegt cio Christophe Vanneste.

De mobiele app laat toe om offline klantgegevens te raadplegen, aan te passen en een checklist in te vullen. Eens de gebruiker weer online komt worden de gegevens gesynchroniseerd met de database van Mensura.

Mensura is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Maar de werknemers, die voor een groot deel de baan op zijn naar andere bedrijven toe, werkten vooral met papier dat nadien nogmaals moest worden ingevoerd in de systemen van het bedrijf.Dat wordt nu verbeterd met het Kofferproject, waarbij Mensura met behulp van Scriptura Engage (het platform van Inventive Designers) voor een digital first aanpak gaat. "Eén digitale toepassing moest onze preventieadviseurs in staat stellen om zich te informeren en hun administratie te vereenvoudigen, te versnellen en papierloos te maken." Zegt cio Christophe Vanneste.De mobiele app laat toe om offline klantgegevens te raadplegen, aan te passen en een checklist in te vullen. Eens de gebruiker weer online komt worden de gegevens gesynchroniseerd met de database van Mensura.