Vorig jaar trok Messenger weg van de mobiele Facebook-app, waardoor gebruikers die ook mobiel van Messenger gebruik wilden maken verplicht de tweede app moesten downloaden.

Voor webbrowsers komt er volgens een woordvoerder geen gelijkaardige scheiding, maar is Messenger, behalve via Facebook, vanaf nu ook via de eigen website Messenger.com beschikbaar, met dezelfde inloggegevens als voor Facebook.

Facebook wil Messenger zo verder promoten en verspreiden. Vorige maand maakte het bedrijf bekend dat het grote plannen heeft met Messenger, een dienst waarvan, zei men toen, elke maand 600 miljoen mensen gebruikmaken.

Facebook wil Messenger laten dienen voor betalingen, voor consumentenklachten, voor het versturen van beelden... En de sociale mediareus zal de dienst ook openstellen voor apps van buitenaf.

(RR)

Vorig jaar trok Messenger weg van de mobiele Facebook-app, waardoor gebruikers die ook mobiel van Messenger gebruik wilden maken verplicht de tweede app moesten downloaden. Voor webbrowsers komt er volgens een woordvoerder geen gelijkaardige scheiding, maar is Messenger, behalve via Facebook, vanaf nu ook via de eigen website Messenger.com beschikbaar, met dezelfde inloggegevens als voor Facebook.Facebook wil Messenger zo verder promoten en verspreiden. Vorige maand maakte het bedrijf bekend dat het grote plannen heeft met Messenger, een dienst waarvan, zei men toen, elke maand 600 miljoen mensen gebruikmaken. Facebook wil Messenger laten dienen voor betalingen, voor consumentenklachten, voor het versturen van beelden... En de sociale mediareus zal de dienst ook openstellen voor apps van buitenaf.(RR)