Karel Vankeirsbilck, de vice president internal services, sources en supply chain, verlaat Belgacom. Het regent de jongste tijd ontslagen bij de dominante operator.

Karel Vankeirsbilck was twaalf jaar aan de slag bij Belgacom. In '96 begon hij er als director corporate security. Eerder was hij bij Agfa Gevaert al security manager. Bij Belgacom werkte hij zich snel op en werd hij in 2003 verantwoordelijk voor de interne aankoopdiensten binnen de groep van chief financial officer Ray Stewart. Van Keirsbilck, die tevens in tal van internationale securitygroepen actief is, zou tot eind januari bij Belgacom blijven.

Hij is de zoveelste in de rij die de dominante operator verlaat. Vice presidenten Jan Deschepper, Philippe Rogge en Peter Joos hebben het schip eveneens verlaten. De Tijd meldde onlangs ook het vertrek van Edwin Beckx, de financiële directeur van Telindus Belgacom ICT.

Inmiddels is het mandaat van ceo Didier Bellens wel met zes jaar verlengd, tot 2015.

Karel Vankeirsbilck, de vice president internal services, sources en supply chain, verlaat Belgacom. Het regent de jongste tijd ontslagen bij de dominante operator. Karel Vankeirsbilck was twaalf jaar aan de slag bij Belgacom. In '96 begon hij er als director corporate security. Eerder was hij bij Agfa Gevaert al security manager. Bij Belgacom werkte hij zich snel op en werd hij in 2003 verantwoordelijk voor de interne aankoopdiensten binnen de groep van chief financial officer Ray Stewart. Van Keirsbilck, die tevens in tal van internationale securitygroepen actief is, zou tot eind januari bij Belgacom blijven. Hij is de zoveelste in de rij die de dominante operator verlaat. Vice presidenten Jan Deschepper, Philippe Rogge en Peter Joos hebben het schip eveneens verlaten. De Tijd meldde onlangs ook het vertrek van Edwin Beckx, de financiële directeur van Telindus Belgacom ICT. Inmiddels is het mandaat van ceo Didier Bellens wel met zes jaar verlengd, tot 2015.