Normaal had het personeel van Meta al eind deze maand terug kunnen keren naar kantoor, na maanden van telewerk wegens de coronapandemie. Maar een terugkeer kan nu ten vroegste op 28 maart. Eerder was al bekend dat alle personeel van Meta op kantoor verplicht gevaccineerd moet zijn, nu komt daar een bewijs van het boostervaccin bovenop.

Wel hebben heel wat personeelsleden van Meta nog steeds de keuze om deel- of voltijds te blijven telewerken. Door de opmars van de omikronvariant van het coronavirus hebben wat bedrijven en organisaties in de Verenigde Staten de terugkeer naar kantoor al uitgesteld.

Normaal had het personeel van Meta al eind deze maand terug kunnen keren naar kantoor, na maanden van telewerk wegens de coronapandemie. Maar een terugkeer kan nu ten vroegste op 28 maart. Eerder was al bekend dat alle personeel van Meta op kantoor verplicht gevaccineerd moet zijn, nu komt daar een bewijs van het boostervaccin bovenop.Wel hebben heel wat personeelsleden van Meta nog steeds de keuze om deel- of voltijds te blijven telewerken. Door de opmars van de omikronvariant van het coronavirus hebben wat bedrijven en organisaties in de Verenigde Staten de terugkeer naar kantoor al uitgesteld.