De overnamehonger van de Leuvense specialist in meettechnologie Metris is nog niet gestild. Het bedrijf neemt nu ook het Britse M-Cubed over voor maximaal 0,5 miljoen pond, omgerekend 0,7 miljoen euro. Het is al de vierde overname van Metris dit jaar.

Het Britse M-Cubed is vooral gespecialiseerd in metrologieoplossingen voor de luchtvaartsector. Metris verwacht dat M-Cubed nog dit jaar een positieve bijdrage zal leveren tot de nettowinst. De in juli aangekondigde overname van Virteks iLS (Intelligent Laser Systems) is ondertussen ook afgerond. Eerder dit jaar nam het ook al het Italiaanse Coord3 over.

Zowel de overname van Virteks iLS (Intelligent Laser Systems) als van M-Cubed past volgens Metris in de strategie om de distributiekanalen te versterken met bedrijven die klantspecifieke integraties van Metris-producten uitvoeren.

De overnamehonger van de Leuvense specialist in meettechnologie Metris is nog niet gestild. Het bedrijf neemt nu ook het Britse M-Cubed over voor maximaal 0,5 miljoen pond, omgerekend 0,7 miljoen euro. Het is al de vierde overname van Metris dit jaar. Het Britse M-Cubed is vooral gespecialiseerd in metrologieoplossingen voor de luchtvaartsector. Metris verwacht dat M-Cubed nog dit jaar een positieve bijdrage zal leveren tot de nettowinst. De in juli aangekondigde overname van Virteks iLS (Intelligent Laser Systems) is ondertussen ook afgerond. Eerder dit jaar nam het ook al het Italiaanse Coord3 over. Zowel de overname van Virteks iLS (Intelligent Laser Systems) als van M-Cubed past volgens Metris in de strategie om de distributiekanalen te versterken met bedrijven die klantspecifieke integraties van Metris-producten uitvoeren.