ThreeAndMore kan al rekenen op een half miljoen gebruikers in België en de VS. De toepassing, die ook mobiel beschikbaar is, bevat tools om een community te bouwen, beheren of er deel aan te nemen.

De oprichters zijn Guy Van Looveren en Kimball Felix. Zij investeren samen met Pamica NV (Michel Akkermans) een miljoen euro in het bedrijf wat zowel het platform als de internationale groei moeten stimuleren. Akkermans treedt daarbij ook toe tot de raad van bestuur van het bedrijf.

"Verenigingen en community's zijn de sociale cohesie van elke maatschappij", zegt Van Looveren in een verklaring. "Maar om hun community-gebeuren te ondersteunen worden zij veelal geconfronteerd met tijdrovende administratieve beheerstaken, die dan meestal nog via spreadsheets gebeuren, en de noodzaak om verschillende communicatie-tools te combineren, zoals Facebook, WhatsApp en email. Het ThreeAndMore platform heeft als doel dit alles te vereenvoudigen en wel binnen één enkel platform."

ThreeAndMore kan al rekenen op een half miljoen gebruikers in België en de VS. De toepassing, die ook mobiel beschikbaar is, bevat tools om een community te bouwen, beheren of er deel aan te nemen.De oprichters zijn Guy Van Looveren en Kimball Felix. Zij investeren samen met Pamica NV (Michel Akkermans) een miljoen euro in het bedrijf wat zowel het platform als de internationale groei moeten stimuleren. Akkermans treedt daarbij ook toe tot de raad van bestuur van het bedrijf."Verenigingen en community's zijn de sociale cohesie van elke maatschappij", zegt Van Looveren in een verklaring. "Maar om hun community-gebeuren te ondersteunen worden zij veelal geconfronteerd met tijdrovende administratieve beheerstaken, die dan meestal nog via spreadsheets gebeuren, en de noodzaak om verschillende communicatie-tools te combineren, zoals Facebook, WhatsApp en email. Het ThreeAndMore platform heeft als doel dit alles te vereenvoudigen en wel binnen één enkel platform."