Michel De Bosschere, tot dusver president en ceo van printspecialist Ricoh Benelux, stapt over naar het grootste Europese filiaal van de groep, Ricoh France.

De Bosschere (60) is een ware ancien in de printwereld. Hij werkt al in de sector sinds 1971. Na functies bij Rank Xerox en Océ, wordt hij in 1977 Algemeen Directeur van Nashua. In 1990 wordt hij vervolgens benoemd tot voorzitter en ceo van Nashuatec/NRG Group Benelux. In 2003 wordt hij benoemd tot vice-president en zetelt hij in de Raad van Bestuur van Ricoh Ltd. Japan. In 2007 wordt hij voorzitter en ceo van Ricoh Benelux, dat NRG (met de merknaam Nashuatec) opslorpte.

Nu stapt De Bosschere over naar Ricoh France SAS en Rex Rotary France, het grootste Europese filiaal van de groep met 2500 werknemers en een omzet van 728 miljoen euro. Hij blijft in de Belux wel voorzitter van de raad van bestuur en in Nederland wordt hij lid van de raad van commissarissen. Ook blijft hij Corporate Vice President Ricoh Company Ltd en houdt dus zijn zitje in de board van Ricoh in Japan.

De Bosschere wordt in zijn ceo-taken voor de Belux opgevolgd door coo Eric Gryson. Die werkt al 22 jaar voor Ricoh Belgium. Nadat hij een aantal posten had bekleed binnen verschillende departementen, kreeg hij in 2000 de leiding van het bedrijf in handen als general manager. In 2007, bij de integratie van Ricoh Belgium en NRG/ Nashuatec Belgium, werd hij aangesteld als coo van Ricoh Belgium. In Nederland wordt Carol Dona de nieuwe ceo. Patrick Lefèvre, managing director van Ricoh Luxemburg, rapporteert voortaan aan Gryson.

Ricoh is in België en Luxemburg goed voor 645 medewerkers (600 in België en 45 in Luxemburg) en een omzet van meer dan 170 miljoen euro (157 miljoen voor België en 13 miljoen voor Luxemburg).

Michel De Bosschere, tot dusver president en ceo van printspecialist Ricoh Benelux, stapt over naar het grootste Europese filiaal van de groep, Ricoh France. De Bosschere (60) is een ware ancien in de printwereld. Hij werkt al in de sector sinds 1971. Na functies bij Rank Xerox en Océ, wordt hij in 1977 Algemeen Directeur van Nashua. In 1990 wordt hij vervolgens benoemd tot voorzitter en ceo van Nashuatec/NRG Group Benelux. In 2003 wordt hij benoemd tot vice-president en zetelt hij in de Raad van Bestuur van Ricoh Ltd. Japan. In 2007 wordt hij voorzitter en ceo van Ricoh Benelux, dat NRG (met de merknaam Nashuatec) opslorpte. Nu stapt De Bosschere over naar Ricoh France SAS en Rex Rotary France, het grootste Europese filiaal van de groep met 2500 werknemers en een omzet van 728 miljoen euro. Hij blijft in de Belux wel voorzitter van de raad van bestuur en in Nederland wordt hij lid van de raad van commissarissen. Ook blijft hij Corporate Vice President Ricoh Company Ltd en houdt dus zijn zitje in de board van Ricoh in Japan. De Bosschere wordt in zijn ceo-taken voor de Belux opgevolgd door coo Eric Gryson. Die werkt al 22 jaar voor Ricoh Belgium. Nadat hij een aantal posten had bekleed binnen verschillende departementen, kreeg hij in 2000 de leiding van het bedrijf in handen als general manager. In 2007, bij de integratie van Ricoh Belgium en NRG/ Nashuatec Belgium, werd hij aangesteld als coo van Ricoh Belgium. In Nederland wordt Carol Dona de nieuwe ceo. Patrick Lefèvre, managing director van Ricoh Luxemburg, rapporteert voortaan aan Gryson. Ricoh is in België en Luxemburg goed voor 645 medewerkers (600 in België en 45 in Luxemburg) en een omzet van meer dan 170 miljoen euro (157 miljoen voor België en 13 miljoen voor Luxemburg).