De Brit David Rhodes wordt vanaf 1 juli als vice president verantwoordelijk voor de verkoop binnen de internationale afdelingen van Belgacom Telindus ICT. Rhodes was totnogtoe verkoopsdirecteur bij BT Benelux.

Executive vice president Michel De Coster van de enterprise business unit van Belgacom haalt zijn oude collega David Rhodes binnen. De 46-jarige Rhodes werkte de voorbije zestien jaar bij BT. Sinds mei 2002 is hij aan de slag bij BT Benelux en groeide hij onder leiding van Michel De Coster door tot Benelux verkoopsdirecteur verantwoordelijk voor zo'n 70 medewerkers. Eind mei raakte bekend dat BT in de Benelux zo'n 125 werknemers aan de deur zet.

David Rhodes krijgt nu de verantwoordelijkheid voor de verkoop binnen de internationale afdelingen van Telindus. Hij vervangt er Luc Hellebooge die anderhalf jaar lang die job had. De Brit David Rhodes zal rapporteren aan William Mosseray, de ceo van Telindus International. Michel De Coster wil al langer intensiever gebruik maken van het internationale netwerk van Telindus.

De Brit David Rhodes wordt vanaf 1 juli als vice president verantwoordelijk voor de verkoop binnen de internationale afdelingen van Belgacom Telindus ICT. Rhodes was totnogtoe verkoopsdirecteur bij BT Benelux. Executive vice president Michel De Coster van de enterprise business unit van Belgacom haalt zijn oude collega David Rhodes binnen. De 46-jarige Rhodes werkte de voorbije zestien jaar bij BT. Sinds mei 2002 is hij aan de slag bij BT Benelux en groeide hij onder leiding van Michel De Coster door tot Benelux verkoopsdirecteur verantwoordelijk voor zo'n 70 medewerkers. Eind mei raakte bekend dat BT in de Benelux zo'n 125 werknemers aan de deur zet. David Rhodes krijgt nu de verantwoordelijkheid voor de verkoop binnen de internationale afdelingen van Telindus. Hij vervangt er Luc Hellebooge die anderhalf jaar lang die job had. De Brit David Rhodes zal rapporteren aan William Mosseray, de ceo van Telindus International. Michel De Coster wil al langer intensiever gebruik maken van het internationale netwerk van Telindus.