Naast zijn nieuwe functie als commercieel directeur bij SFR staat Michel De Coster ook aan het hoofd van de operator Futur.

De Coster was enkele maanden ceo van Zapfi om vanaf 1 januari te beginnen bij SFR. Volgens Le Monde Informatique krijgt hij daar ook Futur bij, een Franse internetprovider die mikt op kmo's.

Die isp telt zo'n 120 werknemers, levert telefonie, internet en cloudoplossingen en heeft met zo'n 20.000 klanten een jaarlijkse omzet van vijftig miljoen.

De Coster richtte in 1998 Colt Telecom België op om drie jaar later bij BT te beginnen. In 2008 verliet hij daar zijn post van country manager en stapte hij over naar Belgacom. Tot augustus 2010 was De Coster er executive vice president enterprise business unit bij Belgacom. Onder zijn bewind werden Telindus, Proximus en Belgacom geïntegreerd. In mei 2013 werd hij ceo van Zapfi maar na enkele maanden werd duidelijk dat hij voor een andere functie bij SFR koos.

Dat SFR is (momenteel nog) een onderdeel van Vivendi. Daar zijn ze intussen in gesprek met Belgacom over de verkoop van Telindus France. Deze telecomtak heeft een omzet van 241 miljoen euro en begeleidt bedrijven in hun digitale omschakeling. Belgacom werkt al langer samen met SFR, en hoopt nu ook zijn Franse filiaal te verkopen aan diens moederbedrijf.

Naast zijn nieuwe functie als commercieel directeur bij SFR staat Michel De Coster ook aan het hoofd van de operator Futur. De Coster was enkele maanden ceo van Zapfi om vanaf 1 januari te beginnen bij SFR. Volgens Le Monde Informatique krijgt hij daar ook Futur bij, een Franse internetprovider die mikt op kmo's. Die isp telt zo'n 120 werknemers, levert telefonie, internet en cloudoplossingen en heeft met zo'n 20.000 klanten een jaarlijkse omzet van vijftig miljoen. De Coster richtte in 1998 Colt Telecom België op om drie jaar later bij BT te beginnen. In 2008 verliet hij daar zijn post van country manager en stapte hij over naar Belgacom. Tot augustus 2010 was De Coster er executive vice president enterprise business unit bij Belgacom. Onder zijn bewind werden Telindus, Proximus en Belgacom geïntegreerd. In mei 2013 werd hij ceo van Zapfi maar na enkele maanden werd duidelijk dat hij voor een andere functie bij SFR koos. Dat SFR is (momenteel nog) een onderdeel van Vivendi. Daar zijn ze intussen in gesprek met Belgacom over de verkoop van Telindus France. Deze telecomtak heeft een omzet van 241 miljoen euro en begeleidt bedrijven in hun digitale omschakeling. Belgacom werkt al langer samen met SFR, en hoopt nu ook zijn Franse filiaal te verkopen aan diens moederbedrijf.