Michel De Coster, tot voor kort de topman van de bedrijfsdivisie bij Belgacom, richt het start-up bedrijf Airborne op. Het gaat om een platform voor de ontwikkeling van mobiele applicaties voor smartphones zoals de iPhone of Blackberry.

Het Airborne platform is in de handen van vier Indiërs die samen met nog twee Belgische vennoten mee in de onderneming stappen. De patentaanvraag loopt nog. Het verhaal stond afgelopen weekend te lezen in de krant De Tijd. Michel De Coster maakt zich sterk dat het concept revolutionair is: "Ik heb, denk ik, voor het eerst goud in handen. The next big thing'. "

Michel De Coster is een bezige bij. Inmiddels werkt hij ook drie dagen per week voor het Waverse voip-bedrijf Escaux. Eén dag per week trekt hij uit voor de Brusselse integrator Tein Telecom.

De overname van de fietsenwinkel in Tervuren is inmiddels afgeblazen. De Coster richt een nieuwe 'Cannondale' fietsenwinkel op in Nossegem, bij Zaventem. In zijn vrije tijd speelt hij ook bas bij rockgroep 'De Mens'.

Michel De Coster, tot voor kort de topman van de bedrijfsdivisie bij Belgacom, richt het start-up bedrijf Airborne op. Het gaat om een platform voor de ontwikkeling van mobiele applicaties voor smartphones zoals de iPhone of Blackberry. Het Airborne platform is in de handen van vier Indiërs die samen met nog twee Belgische vennoten mee in de onderneming stappen. De patentaanvraag loopt nog. Het verhaal stond afgelopen weekend te lezen in de krant De Tijd. Michel De Coster maakt zich sterk dat het concept revolutionair is: "Ik heb, denk ik, voor het eerst goud in handen. The next big thing'. " Michel De Coster is een bezige bij. Inmiddels werkt hij ook drie dagen per week voor het Waverse voip-bedrijf Escaux. Eén dag per week trekt hij uit voor de Brusselse integrator Tein Telecom. De overname van de fietsenwinkel in Tervuren is inmiddels afgeblazen. De Coster richt een nieuwe 'Cannondale' fietsenwinkel op in Nossegem, bij Zaventem. In zijn vrije tijd speelt hij ook bas bij rockgroep 'De Mens'.