Microsoft heeft in de VS een mobiele app uitgebracht die gebruikers helpt in noodsituaties.

In de applicatie HelpBridge kan je een lijstje aanleggen van contactpersonen die je wilt verwittigen als je in nood bent. Met de app kan je snel tekstberichtjes en e-mails sturen om hen te laten weten dat je hulp nodig hebt of oké bent. Je kan ook je locatie delen via het GPS-signaal van je smartphone. Bovendien laat de app toe om na grote rampen geld te doneren aan goede doelen.

De applicatie is gratis verkrijgbaar voor iOS-toestellen, Android-apparaten en Windows Phones, maar voorlopig enkel in de VS.

Microsoft heeft in de VS een mobiele app uitgebracht die gebruikers helpt in noodsituaties. In de applicatie HelpBridge kan je een lijstje aanleggen van contactpersonen die je wilt verwittigen als je in nood bent. Met de app kan je snel tekstberichtjes en e-mails sturen om hen te laten weten dat je hulp nodig hebt of oké bent. Je kan ook je locatie delen via het GPS-signaal van je smartphone. Bovendien laat de app toe om na grote rampen geld te doneren aan goede doelen. De applicatie is gratis verkrijgbaar voor iOS-toestellen, Android-apparaten en Windows Phones, maar voorlopig enkel in de VS.